Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Τουρνουά Πετάνκ

Με μεγάλη επιτυχία  έγινε τελικά στο γήπεδο του Αυλόμωνα το Τουρνουά μας στις 4 Ιουνίου!

Τα μέλη της σχολικής ομάδας Πετάνκ  έπαιξαν ανά δυάδες μεταξύ τους και πρόσφεραν ένα υπέροχο θέαμα στους γονείς τους που είχαν έρθει να τα καμαρώσουν και να γνωρίσουν το καινούργιο γι' αυτούς άθλημα.

Αφού ενημερώθηκαν με φυλλάδια που τους μοιράσαμε σχετικά με την προέλευση του παιγνιδιού και για το πώς παίζεται , ξεκινήσαμε τα παιγνίδια και σε κάθε βήμα ή φάση εξηγούσαμε στους θεατές τι συμβαίνει.

Όταν κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται άρχιζαν σιγά σιγά να έχουν περισσότερο ενδιαφέρον κι αγωνία για το αποτέλεσμα ενώ χειροκροτούσαν πιο θερμά τις φάσεις!

Όλες οι ομάδες είχαν εξαιρετική απόδοση παρότι το γήπεδο του Αυλόμωνα ήταν πιο τραχύ και με με μεγαλύτερα πετραδάκια που δυσκόλευαν τη στόχευση.

Είχαμε αποφασίσει να είναι Τουρνουά Επίδειξης γι'αυτό και δεν περάσαμε σε άλλους γύρους προκειμένου να αναδειχθεί πρώτη ομάδα.

Αποφασίσαμε να παίξουμε το παιχνίδι σε τρία σετ έτσι ώστε να μπορούν να γίνουν και οι 8 αγώνες σε διάστημα 2 ωρών και να μην έχουμε απώλειες σε...θεατές!

Το χρονοδιάγραμμα τηρήθηκε απόλυτα! Ξεκινήσαμε στις 18:00 και τελειώσαμε γύρω στις 20:00.
Τότε λοιπόν καλέσαμε τους παρευβρισκόμενους γονείς να μπουν στο γήπεδο να παίξουν κι αυτοί Πετάνκ!

Δυο ομάδες των 4 ατόμων "μυήθηκαν" στο άθλημα και το κατευχαριστήθηκαν. Σημείωσαν τελειώνοντας ότι ήταν πολύ πιο δύσκολο απ' ότι φαντάζονταν βλέποντάς το,κι ότι τα παιδιά είναι...αστέρια!

Κι όπως λέμε πάντα για του λόγου το αληθές ,παραθέτουμε και τη σχετική φωτογραφία:


Περισσότερες φωτογραφίες καθώς κι αποτελέσματα του Τουρνουά εντός της εβδομάδας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου